Automatizari Porti Iasi

13:15:08 - 30 Iunie 2022

Despre automatizare porti culisante orasx pe sina

In articolul urmator va prezentam o serie de informatii utile despre sistemele de automatizare a portilor culisante sau glisante, precum avantaje, dezavantaje, kituri de automatizari, etc.

Porţile glisante sunt construite dintr-o singură foaie, care alunecă pe o şină fixată în pământ, dotată cu cremalieră. Pentru mişcare necesită un spaţiu lung şi îngust, în care poarta alunecă în momentul deschiderii sau închiderii.

Acest model de porţi reprezintă protecţia ideală în cazul unor intrări largi, intrări poziţionate în pantă sau în cazul în care nu există spaţii suficiente de manevră în interiorul proprietăţii pentru deschiderea unei porţi cu sistem batant.

Care este greutatea antei de la poartă?
Pentru uz rezidenţial sunt disponibile mai multe tipuri de motorizări: de la ante uşoare de până la 300 kg la ante grele de până la 600 şi 1000 kg pentru a oferi „sisteme personalizate”.

Se pot automatiza porţi grele pentru intrări mari cum ar fi cele de la centrele comerciale, industriale, spitale?
Motorizările sunt gândite pentru a putea gestiona automatizări de porţi de până la 3500 kg, greutatea antei, proiectate pentru a garanta o maximă siguranţă în timpul funcţionării şi o funcţionare pe termen lung şi pentru a rezista oricăror condiţii atmosferice.

50 afisari   11 Ianuarie 2020 Echipa Companiei