Solicita Oferta
  • Personal acreditat
    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate
    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE
    Nr. 12385

Servicii

Interfoane Iasi Videointerfoane Iasi

Oferim gama completa de servicii pentru instalarea sistemelor aferente control acces de pe raza Iasi. Astfel va suntem la dispozitie urmatoarele servicii specializate:
- Configurare si Instalare sisteme de interfoane analogice si digitale in Iasi
- Configurare si Instalare sisteme de video interfoane in Iasi
- Consultanta si solutii pentru control acces Iasi

Kituri de interfonie furnizate de compania ELECTRA


Aceste intefoane sunt robuste, construite si configurate special pentru aplicatii residentiale si comerciale, fapt confirmat in cei 19 ani de cand este pe piata. La acest sistem se poate atasa si un cititor suplimentar de cartela pentru usa de acces auxiliare.

Video interfoane - Solutie video avansata


O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte. In epoca in care tehnologia evolueaza in salturi spectaculoase, fiind in acelasi timp si accesibila, videointerfonul tinde sa inlocuiasca interfonul audio clasic.
Solutia video dezvoltata de ELECTRA pentru produsele Touch Line este perfect adaptata la nevoile de securitate a utilizatorilor: camera video orientabila, calitate foarte buna a imaginii ziua si noaptea, functionare la temperaturi foarte scazute, camere aditionale, monitorizare extinsa si inregistare de imagini.

GAMA TOUCH LINE - Un "touch" original


Citatul „complex, dar nu complicat” exprima in maniera cea mai relevanta filosofia care sta la baza inovarii si proiectarii de produse in compania ELECTRA. Gama de videointerfoane Touch Line a fost dezvoltata exact in acest spirit, rezultand o familie completa de produse ce imbina armonios design-ul intuitiv cu diversitatea de functiuni si solutii de instalare pentru case, blocuri, centre rezidentiale.
STICLA securizata este materialul esential utilizat in realizarea videointerfoanelor din gama Touch Line, ceea ce induce o eleganta naturala si atemporala. Pe langa estetica minimalista, sticla securizata printr-un proces chimic de intarire transfera asupra produselor si alte caracteristici fundamentale: rezistenta la zgarieturi si lovituri, etanseitate, pastrarea in timp a aspectului lucios si intretinerea usoara.
Prin utilizarea tastelor TOUCH iluminate, panourile si terminalele din gama Touch Line urmeaza tendintele actuale in design si tehnologie, vizand usurinta de utilizare printr-un limbaj vizual universal valabil, cu marcaje grafice intuitive. In acelasi timp, prin aspectul compact si esentializat, se integreaza cu usurinta in arhitectura contemporana si dezvolta o veritabila „estetica a invizibilului”, fiind o prezenta notabila in orice amenajare fara a fi intruziva.

Proiectate si dezvoltate dupa standarde internationale si executate din materiale prietenoase cu mediul, produsele din gama Touch Line respecta principiile unui design democratic, combinand un pret accesibil cu aspectul premium.


Produse si accesorii pentru interfoaneIn afara serviciilor aferente implementarii de sisteme de control acces, oferim clientilor nostri si urmatoarele produse:
- Unitati de Control acces Iasi
- Unitati de Interforn Iasi
- Unitati de VideoInterforn Iasi
- Control acces biometric Iasi
- Control acces cartela Iasi
- Pontaj electronic Iasi
- Soft pontaj electronic Iasi
- Cartele si taguri proximitate Iasi
- Yala electromagnetica Iasi
- Bolturi si electromagneti Iasi
- Butoane de acces Iasi
- Surse alimentare CA Iasi
- Turnicheti si usi acces Iasi
- Amortizoare pentru usi Iasi
- Control acces hotelier Iasi
- Incuietori dulapuri / vestiare Iasi
- Videointerfon Rezidential Iasi
- Videointerfon multi familial Iasi
- Videointerfon Wireless Iasi
- Videointerfoane TCP/IP Iasi
- Videointerfon Electra Iasi
- Videointerfoane scari de bloc Iasi
- Interfoane rezidentiale Iasi
- Interfoane pentru scari de bloc Iasi
- Interfon audio Electra Iasi
- Cartele si taguri ELECTRA Iasi

Pentru a obtine o oferta de pret pentru serviciile si piesele aferente sistemelor de control acces apasati aiciKingGates Partener de incredere
Life Home Integration Partener de incredere
Nice Partener de incredere
BTF Partener de incredere
Motorline Partener de incredere
Electra Partener de incredere

Informatii utile

Kituri Automatizari Porti

Branduri comercializate

Branduri comercializate

Va stam la dispozitie cu gama de produse oferite de branduri consacrate precum: ~ Nice ~ BFT ~ KingGates ~ Life Home Integration [...]

Detalii