Solicita Oferta
  • Personal acreditat
    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate
    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE
    Nr. 12385

Produse

Life Acer 400 - Kit automatizare porti culisante Iasi

Oferta sistem automatizare porta glisanta Iasi
Compania noastra va pune la dispozitie porduse si servicii specializate de instalare si montaj automatizari pentru porti culisante sau glisante. Suntem alaturi de dvs. inca din faza de proiect, oferindu-va gratuit consultanta necesara pentru alegerea unui Kit de automatiazare porti culisante / glisante care sa acopere necesitatile dvs si ale proprietatii unde urmeaza a fi instalate.

Portile de intrare automatizate reprezinta o solutie optima în domeniu securitatii fizice, ele asigurând un confort maxim proprietarilor, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.

Sistemul de deschidere automat al portilor culisante / glisante este foarte utilizat mai ales in cazul spatiilor restranse sau a portilor lungi. Kiturile de automatizari porti pe care le propunem spre instalare sunt fabricate in Europa si au fost concepute pentru destinatii variate, de la uz rezidential pana la uz industrial. Se pot folosii automatizari de porti culisante pentru porti cu greutate cuprinsa intre 400 si 1200 de kilograme.

Kit de baza pentru porti batante Life Acer 400


Termen de garantie: 3 ani!
1x Motor Acer Life 400 kg
2 x Limitatori de cursa mecanici
2 x Telecomanda 2 butoane
1 x Lampa semnalizare
1 x Sticker de avertizare
1 x Manual de instalare si programare
1 x Placa de montaj metalica
1 x Antena cu cablu
4 x Cremaliera insertie metalica de 1 metru

Kit automatizare porti culisante Iasi - Caracteristici generale


Greutate maxima: 400 KG
Alimentare: 230 V
Putere motor: 300 W
Protectie termica: 140 grade
Temperatura functionare: -20 / + 40 grade
Ciclu de lucru: 35 %
Viteza: 10 metri / minut

Prin politica noastra interna am stabilit faptul ca oferim clientilor nostri doar solutii complete, la cheie, incluzand kituri, produse de automatizari impreuna cu serviciile aferente de montaj, consultanta, garantie.

Astfel, dorim sa precizam faptul ca nu comercializam doar kituri de automatizare, piese sau accesorii individuale.

Pentru clientii nostri si sistemele instalate de noi, contra-cost, oferim serviciile aferente de intretinere si service.

Particularitati ale sitemelor de automatizari porti culisante


Caracteristicile de baza pentru alegerea corecta a sistemului de automatizare a portii culisante sunt:
- tipul de deschidere (batanta sau culisanta),
- dimensiunea portii,
- greutatea portii, si
- regimul de lucru (numarul de deschideri/ora).

Actionarea sistemelor de automatizari porti culisante se poate face cu telecomanda, cartela acces, cod, cheie, buton sau cu controllere gsm care permit deschiderea de la distanta a portii dumneavoastre.
Se pot efectua setari si pentru deschidere unei usi pietonale.


Avantajele sistemului de automatizare porti Iasi


Va recomandam sa luati in calcul faptul ca o automatizare de poarta va creste confortul dvs. dar si valoarea proprietatii si va aduce un iz de eleganta casei tale.

Sistemele si kiturile de automatizare porti culisante propuse sunt din gama de produse premium, fiind insotite de o perioada extinsa de 3 ani de garantie.

Sisitemele de automatizari montate de compania noastra sunt achiztionate direct de la importatorul de produse specifice automatizarii portilor batante, provenienta acestora fiind Italiana si Portugheza, iar serviciile de garantie fiind asigurate direct de importator.

Totodata, in functie de necesitati, preferinte si buget, va punem la dispozitie posibilitatea de a alege intre produse oferite de marci consacrate precum LIFE sau MOTORLINE pentru toate tipurile de porti existente.KingGates Partener de incredere
Life Home Integration Partener de incredere
Nice Partener de incredere
BTF Partener de incredere
Motorline Partener de incredere
Electra Partener de incredere

Informatii utile

Kituri Automatizari Porti

Branduri comercializate

Branduri comercializate

Va stam la dispozitie cu gama de produse oferite de branduri consacrate precum: ~ Nice ~ BFT ~ KingGates ~ Life Home Integration [...]

Detalii