Solicita Oferta
  • Personal acreditat
    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate
    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE
    Nr. 12385

Blog

Despre tipuri de sisteme de automatizari si tipuri de porti

In articolul urmator va prezentam o serie de informatii utile despre sistemele de automatizare a portilor batante si culisante, comparatii, avantaje, dezavantaje, kituri de automatizari, etc.

Porti batante


Porţile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poartă. Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietăţii şi necesită un anumit spaţiu interior. Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană – antă, evaluând materialul din care este confecţionată.

Antele porţii sunt robuste, cu structură metalică plină sau rigidă?01_schemi_cancelli_battente_a
Tipul recomandat pentru o poartăcuuna sau două ante, în cazul în care spaţiul de manevră esteredus datorită prezenţei zidurilor şi gardurilor, este acela al unui motor cu şuruburi, cu montare externă.

Porti culisante - glisante - pe sina


Porţile culisante - glisante sunt dotate de obicei cu o singură antă, care alunecă pe o şină în pământ, dotată cu cremalieră. Pentru mişcare necesită un spaţiu lung şi îngust, în care poarta alunecă în momentul deschiderii sau închiderii.

Porti culisante autoportante - in consola


Sistemul de rulare al unei porți autoportante este special, deosebindu-se de cel al porților culisante prin modalitatea de prinde a șinei, aceasta fiind sudată direct pe poartă, în timp ce cărucioarele cu role sunt fixate pe beton.

KingGates Partener de incredere
Life Home Integration Partener de incredere
Nice Partener de incredere
BTF Partener de incredere
Motorline Partener de incredere
Electra Partener de incredere

Informatii utile

Kituri Automatizari Porti

Branduri comercializate

Branduri comercializate

Va stam la dispozitie cu gama de produse oferite de branduri consacrate precum: ~ Nice ~ BFT ~ KingGates ~ Life Home Integration [...]

Detalii