Solicita Oferta
  • Personal acreditat
    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate
    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE
    Nr. 12385

Blog

Despre automatizare porti batante Iasi

In articolul urmator va prezentam o serie de informatii utile despre sistemele de automatizare a portilor batante, precum avantaje, dezavantaje, kituri de automatizari, etc.

Porţile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poartă. Deschiderea potii se face doar pe interiorul proprietăţii şi necesită un anumit spaţiu interior. Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană – antă, evaluând materialul din care este confecţionată.

Tipul recomandat pentru automatizarea unei poarți cu una sau două canate, în cazul în care spaţiul de manevră este redus datorită prezenţei zidurilor şi gardurilor, este acela al unui motor cu şuruburi, cu montare externă.

Doreşti o soluţie estetică, cu impact minim, pentru a păstra nealterată estetica intrării?
Motorizarea ideală este cea cu montare îngropată, ascunsă complet: elegantă şi perfectă dacă se doreşte discreţie la instalare pentru a pune în valoare intrarea.KingGates Partener de incredere
Life Home Integration Partener de incredere
Nice Partener de incredere
BTF Partener de incredere
Motorline Partener de incredere
Electra Partener de incredere

Informatii utile

Kituri Automatizari Porti

Branduri comercializate

Branduri comercializate

Va stam la dispozitie cu gama de produse oferite de branduri consacrate precum: ~ Nice ~ BFT ~ KingGates ~ Life Home Integration [...]

Detalii