Solicita Oferta
  • Personal acreditat
    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate
    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE
    Nr. 12385

Blog

Despre automatizare porti culisante autoportante in consola

Porti autoportante rezidentiale sau porti suspendate rezidentiale sunt ideale pentru inchiderea deschiderilor unde portile cu deschideri batante nu sunt permise.schita porti culisante.

Poarta autoportanta rezidentiala permite deschiderea si inchiderea ei fara sa atinga solul, acest lucru insemnand un avantaj deoarece nu vor mai fi probleme cu de punerile de zapada, gheata, pamant etc, factori ce ar influenta culisarea portilor.

Sistemul de culisare a portilor suspendate rezidentiale este prevazut cu un sistem de culisare cu carucioare cu role si sina ce sustine poarta in interiorul careia are loc culisarea.

Portile autoportante suspendate rezidentiale sunt realizate cu cea mai moderna tehnologie in tehnica portilor, avand si un design atragator.

Porțile autoportante constituie una dintre cele mai moderne soluții pentru accesul în curte fiind cea mai buna alegere atât pentru spațiile rezidențiale, cat și pentru incintele industriale. Ele mai poartă și denumirea de porți cantilever.

Sistemul de rulare al unei porți autoportante este special, deosebindu-se de cel al porților culisante prin modalitatea de prinde a șinei, aceasta fiind sudată direct pe poartă, în timp ce cărucioarele cu role sunt fixate pe beton.

Portile autoportante in consola combina rezistenta, rigiditatea, siguranta si designul modern. Pot fi usor adaptate pe diverse dimensiuni si deschideri. Designul poate urma atat linii clasice, drepte cat si elemente grafice sau forme geometrice divserse. Automatizarea unei porti autoportante in consola va fi aleasa in functie de dimensiunile portii si spatiul de inchidere.


Functionare silentioasa
Portile autoportante functioneaza silentios pentru ca nu au contact deloc cu solul si nu exista frecare, astfel ca nu se poate aduna praf, noroi sau sau zapada pe sina, iar posibilitatea ca sina sa inghete este nula. Astfel, acest tip de poarta este ideal pe timp de iarna, pentru ca nu necesita deszapezire.


Constructie robusta
Si portile autoportante au sina, insa aceasta este sudata pe baza portii. Sustinerea ei se face cu ajutorul unor carucioare de role, ce au atasate doua sau mai multe perechi de role, dar este nevoie de un bloc solid de beton care sa le sustina. Constructia portii o face foarte rezistenta la rugina si de aceea este folosita foarte mult pentru incintele industriale si spatii comerciale.


Montaj facil
Datorita felului in care este conceputa poarta, ea este mai usor de montat decat alte tipuri de porti. Ea poate fi montata pe orice tip de teren, deoarece sina nu este amplasata pe sol si nu depinde de acesta.


Durabilitate sporita
Portile autoportante au durabilitate mai mare atat datorita constructiei lor cat si datorita materialelor din care sunt facute, cum ar fi aluminiul, otelul, inoxul sau otelul zincat galvanizat. De obicei acest tip de porti este realizat din cadre de metal, cu grilaj sau plasa. Se poate folosi si un bloc de beton pentru sustinerea si fixarea carucioarelor cu role. Sina fiind suspendata, nu exista risc ca poarta sa rugineasca, asigurandu-se astfel o durabilitate mai mare.


Design modern, futurist
Pentru realizarea acestui tip de porti sunt folosite cele mai moderne tehnologii, iar asta permite obtinerea unor design-uri moderne. Se pot adapta foarte usor in functie de dimensiunile dorite. Asta nu inseamna ca nu poti sa alegi un design clasic. Poti alege ce forma doresti, cu linii clasice sau moderne, aceste porti putand fi personalizate foarte usor.


Asigura siguranta sporita
Portile autoportante se comporta la fel in orice anotimp, oferind mai multa siguranta pe tot timpul anului. Un sistem de fotocelule este folosit ca masura de siguranta, acesta blocand poarta in cazul in care este detectat un obiect in timpul miscarii sau cand poarta este actionata gresit.KingGates Partener de incredere
Life Home Integration Partener de incredere
Nice Partener de incredere
BTF Partener de incredere
Motorline Partener de incredere
Electra Partener de incredere

Informatii utile

Kituri Automatizari Porti

Branduri comercializate

Branduri comercializate

Va stam la dispozitie cu gama de produse oferite de branduri consacrate precum: ~ Nice ~ BFT ~ KingGates ~ Life Home Integration [...]

Detalii